Handlevogn Handlevogn

Klikk her for å få e-postnyhetsbrev med kornyheter fra oss.

Navn

Korpermer og -utstyr

I tillegg til kornoter, selger vi også andre korrelaterte produkter, blant annet korpermer med tilleggsutstyr, vesker og stemmegafler. 

   

Vår database er i utgangspunktet for kornoter, men vi har også lagt inn et utvalg korutstyr som vi kan levere.

Klikk her for å se en oversikt over korutstyret vi har lagt inn i vår database.

Klikk her for å se en oversikt over korpermer og -mapper som vi leverer.


Korpermen The Black Folder

The Black Folder er en konsertperm av ypperste kvalitet, og den er produsert spesielt med tanke på sangere. Den har flere funksjoner som gjør at vi mener at den er den beste korpermen på markedet. Den største forskjellen fra andre typer permer er at den verken er en ringperm eller en perm med plastlommer slik mange bruker. Notene festes i ryggen med en snor, men hvis man har enkeltbladnoter, kan man bruke en ringadapter som gjør at den også kan fungere som en ringperm. Den er konstruert for minst mulig belastning på rygg, skuldre, armer og hender, bl.a. ved at den holder seg åpen i en passende vinkel. I tillegg har den en rem på baksiden slik at man kan slappe av i musklene uten å risikere at permen glipper.

Klikk her for mer mer informasjon (på engelsk), samt bilder.


Tilleggsutstyr til The Black Folder

Klikk på produktnavnene for mer mer informasjon (på engelsk), samt bilder.

Ringadapter – denne har to eller fire ringer med standard avstand (ikke tre ringer som avbildet), og gjør at du kan bruke The Black Folder som ringperm, bl.a. til enkeltbladnoter.

Ekstra snorer – disse øker mappens kapasitet fra 10 til 20 noter (The Black Folder leveres med 10 snorer som standard).

Gjennomsiktig plastlomme – denne er selvklebende og festes på innsiden av permen. Den passer utmerket til konsertprogram, huskelapper osv.

LED-lampe – denne er lett og enkel å feste til permen slik at du ser notene godt selv i dårlig belyste rom. Lampen leveres med batterier og de har meget lang levetid (opptil 50 timer).

• Logotrykk - korets logo eller navn kan trykkes eller preges på The Black Folder både med og uten farge. Ta kontakt med oss for mer informasjon.

• Stemmegaffel (440 hz) – alle dirigenter bør ha en stemmegaffel (eller flere hvis du har lett for å miste den), og den er også meget praktisk for korsangere.