Handlevogn Handlevogn

Klikk her for å få e-postnyhetsbrev med kornyheter fra oss.

Navn

Korpermer og -utstyr

I tillegg til kornoter, selger vi også andre korrelaterte produkter, blant annet korpermer med tilleggsutstyr, vesker og stemmegafler. 

   

Vår database er i utgangspunktet for kornoter, men vi har også lagt inn et utvalg korutstyr som vi kan levere.

Klikk her for å se en oversikt over korutstyret vi har lagt inn i vår database.

Klikk her for å se en oversikt over korpermer og -mapper som vi leverer.

Klikk her for å se en oversikt over digitale opptakere som vi leverer.

Klikk her for å se et utvalg mikrofoner som vi leverer.

Klikk her for å se et utvalg lydanlegg som vi leverer.

Korpermen The Black Folder

The Black Folder er en konsertperm av ypperste kvalitet, og den er produsert spesielt med tanke på sangere. Den har flere funksjoner som gjør at vi mener at den er den beste korpermen på markedet. Den største forskjellen fra andre typer permer er at den verken er en ringperm eller en perm med plastlommer slik mange bruker. Notene festes i ryggen med en snor, men hvis man har enkeltbladnoter, kan man bruke en ringadapter som gjør at den også kan fungere som en ringperm. Den er konstruert for minst mulig belastning på rygg, skuldre, armer og hender, bl.a. ved at den holder seg åpen i en passende vinkel. I tillegg har den en rem på baksiden slik at man kan slappe av i musklene uten å risikere at permen glipper.

Klikk her for mer mer informasjon (på engelsk), samt bilder.

Korpermene RingBinder 2 og RingBinder 4

Mer info kommer

Kormappen 12, Kormappen 20, Kormappen 30 og Kormappen 50

Mer info kommer

Tilleggsutstyr til The Black Folder

Klikk på produktnavnene for mer mer informasjon (på engelsk), samt bilder.

Ringadapter – denne har to ringer med standard avstand, og gjør at du kan bruke The Black Folder som ringperm, bl.a. til enkeltbladnoter.

Ekstra snorer – disse øker mappens kapasitet fra 10 til 20 noter (The Black Folder leveres med 10 snorer som standard).

Gjennomsiktig plastlomme – denne er selvklebende og festes på innsiden av permen. Den passer utmerket til konsertprogram, huskelapper osv.

LED-lampe – denne er lett og enkel å feste til permen slik at du ser notene godt selv i dårlig belyste rom. Lampen leveres med batterier og de har meget lang levetid (opptil 50 timer).

Logotrykk – korets logo eller navn kan trykkes eller preges på The Black Folder både med og uten farge. Ta kontakt med oss for mer informasjon.

Digitale opptakere, mikrofoner og lydanlegg

Klikk på produktnavnene for mer informasjon.

• Digitale opptakere – Zoom H2 og Zoom H4n

• Mikrofoner – f.eks. Shure SM58

• Høyttalere – f.eks. Mackie SRM350 eller SRM 450

• Miksere – f.eks. Mackie CFX16MK2 eller DFX12

Annet korutstyr

Klikk på produktnavnene for mer mer informasjon (på engelsk), samt bilder.

Gig Bag (veske) FOR TIDEN UTSOLGT – i denne får du blant annet plass til korpermen, konsertsko og en vannflaske. Vannflasken festes i en egen lomme utenpå vesken slik at innholdet i vesken ikke blir vått av kondens eller hvis det skulle bli lekkasje.

PocketTones Pitch Pipe – denne er elektronisk og gir en nøyaktig og klar tone. Du kan gi én tone eller en brutt akkord, og du velger selv hvilken tone du vil høre og hvor sterkt du vil høre den. Den kan dermed være meget diskret slik at kun du hører den, eller noe høyere slik at alle sangerne i koret hører den. For sikkerhekts skyld slår den seg av etter 15 sekunder. Batteri følger med.

• Stemmegaffel (440 hz) – alle dirigenter bør ha en stemmegaffel (eller flere hvis du har lett for å miste den), og den er også meget praktisk for korsangere.