Handlevogn Handlevogn
Nyhetsbrev Nyhetsbrev

Meld deg på, så sender vi deg informasjon om spennende nyheter fra Norsk Korsenter.

E-post

Navn

Om oss

Norsk Korsenter er koravdelingen i Norsk Musikforlag og er Norges eneste spesialforretning for kornoter. Vi leverer ALLE tilgjengelige, utgitte kornoter fra alle forlag, både norske og utenlandske. Vi selger også andre korrelaterte produkter som korpermer og bøker om forskjellige aktuelle temaer, som sangteknikk, oppvarming og direksjon. Vårt mål er å gjøre kornoter tilgjengelige for norske kor på en rimelig, rask og enkel måte. Vi leverer alle tilgjengelige utgitte kornoter, både norske og utenlandske utgivelser, og har god oversikt over kornotejungelen.

Samtidig er Norsk Korsenter et ressurssenter når det gjelder korrepertoar. Vi har omfattende kunnskap om kornoter og korrepertoar, og svarer på alle repertoarrelaterte spørsmål. Dette gjelder både konkrete og generelle forespørsler om kornoter, og om andre emner, for eksempel kopiering og rettigheter.

Vi står til tjeneste for alle kor, korister, dirigenter og andre interesserte, og har et nært samarbeid med Norges Korforbund.

Norsk Korsenter er koravdelingen i Norsk Musikforlag.

Anthony Smith har det daglige ansvaret, og du betjenes også av Andrew Smith.

Anthony Smith

930 73 694
anthony.smith@korsenteret.no

Anthony Smith har ansvaret for den daglige driften av Norsk Korsenter. Han har hovedfag i musikkvitenskap fra Universitetet i Oslo og lang korerfaring. Han har blant annet sunget i Schola Cantorum i tillegg til prosjektbaserte sammenhenger. Anthony har en allsidig musikalsk bakgrunn innen flere stilarter og arbeider som frilansmusiker. Han har tidligere været ansatt i Norges Korforbund og har jobbet i Norsk Korsenter siden starten i januar 1998.

Andrew Smith

930 72 490
andrew.smith@korsenteret.no

Andrew Smith har studert musikk ved Universitetet i Oslo, og jobber som organist og kordirigent i tillegg til stillingen i Norsk Korsenter. Han er også en erfaren korsanger med fartstid fra kor som Grex Vocalis, Schola Cantorum, Oslo Domkor og Consortium Vocale. Som komponist har han skrevet bestillingsverk for flere festivaler, kor og forlag, blant andre Festspillene i Bergen, Washington National Cathedral, Nidarosdomens Jentekor, Grex Vocalis, Trio Mediæval, Oxford University Press, Norsk Musikforlag, Musikk-Husets Forlag og Edition Wilhelm Hansen.