Handlevogn Handlevogn

Klikk her for å få e-postnyhetsbrev med kornyheter fra oss.

Navn

Om oss

Norsk Korsenter er koravdelingen i Norsk Musikforlag og er Norges eneste spesialforretning for kornoter. Vi leverer ALLE tilgjengelige, utgitte kornoter fra alle forlag, både norske og utenlandske. Vi selger også andre korrelaterte produkter som korpermer og bøker om forskjellige aktuelle temaer, som sangteknikk, oppvarming og direksjon. Vårt mål er å gjøre kornoter tilgjengelige for norske kor på en rimelig, rask og enkel måte. Vi leverer alle tilgjengelige utgitte kornoter, både norske og utenlandske utgivelser, og har god oversikt over kornotejungelen.

Samtidig er Norsk Korsenter et ressurssenter når det gjelder korrepertoar. Vi har omfattende kunnskap om kornoter og korrepertoar, og svarer på alle repertoarrelaterte spørsmål. Dette gjelder både konkrete og generelle forespørsler om kornoter, og om andre emner, for eksempel kopiering og rettigheter.

Vi står til tjeneste for alle kor, korister, dirigenter og andre interesserte, og har et nært samarbeid med Norges Korforbund.

Norsk Korsenter er koravdelingen i Norsk Musikforlag.
 

Anthony Smith

930 73 694
anthony@musikkforlagene.no

Anthony Smith har ansvaret for den daglige driften av Norsk Korsenter, koravdelingen i Norsk Musikforlag. Han har hovedfag i musikkvitenskap fra Universitetet i Oslo og lang korerfaring. Han har blant annet sunget i Schola Cantorum i tillegg til prosjektbaserte sammenhenger. Anthony har en allsidig musikalsk bakgrunn innen flere stilarter og arbeider som frilansmusiker i tillegg til jobben i Norsk Musikforlag. Han har tidligere vært ansatt i Norges Korforbund, og har jobbet i Korsenteret siden starten i januar 1998.