Handlevogn Handlevogn
Nyhetsbrev Nyhetsbrev

Meld deg på, så sender vi deg informasjon om spennende nyheter fra Norsk Korsenter.

E-post

Navn

Noteabonnement

Vi tilbyr kornoteabonnementet som sendes ut to ganger i året. Du finner mer informasjon om abonnementet under bestillingsskjemaet lenger ned på denne siden. Bruk skjemaet for å bestille abonnement, eller send oss en e-post på korsenteret@korsenteret.no.

Felt merket med * må fylles ut.

Abonnementstype*
Kornavn
Fornavn*
Etternavn*
Gateadresse
Postnummer* Poststed*
Telefon (dag)*
Mobiltelefon
E-post*
Melding til Norsk Korsenter

Nullstill skjema
Informasjon om abonnement

Norsk Korsenter distribuerer Norsk Musikforlags korabonnement. Korabonnement er en ypperlig måte å holde seg oppdatert når det gjelder nye noteutgivelser for kor.

Som abonnent mottar du forsendelser med kornotenyheter ca. to ganger i året, fortrinnsvis tidlig på året og på høsten. Du kan velge mellom abonnement for blandakor, like stemmer og mannskor. På den måten kan koret være tidlig ute med nye noter og alltid være oppdatert på nytt, spennende repertoar.

Innholdet består hovedsakelig av nyheter fra Norsk Musikforlag og Musikk-Husets Forlag. I tillegg vil du fra tid til annen kunne finne utgivelser fra andre norske og utenlandske musikkforlag. Innholdet i en abonnementsforsendelse er ett originaleksemplar av hver av notene som inngår i abonnementsforsendelsen. Prisen er betydelig lavere enn ordinær utsalgspris.

Som abonnent betaler man ikke en fast sum pr år, men en sum pr forsendelse, vanligvis to pr år. Prisen varierer fra forsendelse til forsendelse avhengig av antall utgivelser. Den første forsendelsen i 2014 kostet kr 310,- for mannskor, kr 390,- for like stemmer og kr 975,- for blandakor. Forsendelsesomkostninger kommer i tillegg.

Faktura sendes med forsendelsen eller til en annen adresse hvis det er ønskelig.

Umiddelbart etter tegning av abonnement får man tilsendt den nyeste forsendelsen som er sendt våre abonnenter dersom vi fortsatt har abonnementspakker på lager. Deretter mottar man noteabonnementssendinger ca. to ganger i året.

Abonnementet løper til det blir sagt opp. Oppsigelser har ikke tilbakevirkende kraft og gjelder dermed ikke forsendelser som allerede er sendt.

Ta gjerne kontakt med oss hvis du har spørsmål om kornoteabonnement.