Handlevogn Handlevogn

Klikk her for å få e-postnyhetsbrev med kornyheter fra oss.

Navn

Spørsmål og svar

Hvordan monterer jeg tilleggsutstyr til korpermen The Black Folder?

Tilleggsutstyr til korpermen The Black Folder leveres umontert, men det er enkelt å montere ringadaptere, plastlommer og ekstra snorer.
Ringadapter
Denne monteres på de to snorene i midten og tar dermed opp to av de ti tilgjengelige snorene (evt. to av tjue hvis man har ekstra snorer). Snorene er egentlig én lang snor og du kan løsne de to i midten ved å hekte dem av øverst på metalhengselen midt i ryggen på permen. Du får da en løs dobbelsnor som du trer gjennom hullene i hver ende av ringadapteren. Deretter hekter du snoren tilbake på hengselen, og ringadapteren er på plass.

Gjennomsiktig plastlomme
Denne er selvheftende og plasseres på innsiden av permen, nederst på høyre eller venstre side (utenpå en av de fastmonterte lommene).

Ekstra snorer
Snorene er egentlig én lang snor som tvinnes rundt metalbeslaget som er en del av hengselen. Den opprinnelige snoren som er levert med mappen begynner ordinært nederst til venstre og slutter nederst til høyre. Vi anbefaler derfor at du monterer ekstrasnoren ved å begynne øverst til venstre og slutte øverst til høyre. Snoren leveres med knute i hver ende og i riktig lengde, men merk at snoren er elastisk. Hvis man strammer den for mye under monteringen, vil man sitte igjen med for mye når man skal feste den. Da må man løsne snoren og montere den på nytt uten å stramme fullt så mye. Hvis det motsatte skjer og snoren virker for kort, må man løsne den og montere den på nytt, og denne gangen stramme mer under monteringen.

Ta gjene kontakt med oss hvis du har spørsmål eller ønsker ytterligere hjelp med monteringen.