Handlevogn Handlevogn

Klikk her for å få e-postnyhetsbrev med kornyheter fra oss.

Navn

Spørsmål og svar

Hva er leveringstiden for kornoter?

Bestillinger effektueres ordinært samme dag som vi mottar dem, eventuelt dagen etter. Leveringstiden avgjøres derfor av hvor raskt vi mottar notene fra våre leverandører.
Norske utgivelser leveres vanligvis på ca. én uke, avhengig av leveranser og postgang.

Utenlandske noter er som regel importutgaver og leveres ordinært på ca. tre uker, men det kan gå raskere, avhengig av blant annet frakt- og tollbehandlingstid. Noen leverandører bruker lenger tid, hovedsakelig når de selv må hente inn notene fra andre distributører.

Enkelte noter trykkes etter behov, blant annet særtrykk, noe som kan resultere i litt lenger leveringstid.

For å unngå mellomledd, bestiller vi noter direkte fra de utgivende forlagene. Enkelte forlag har imidlertid avtaler med leverandører som innebærer at vi ikke har anledning til å kjøpe direkte hos forlaget, men må handle hos deres distributør. I slike tilfeller kan leveringstiden variere avhengig av hvorvidt distributøren lagerfører notene i tilstrekkelige antall.

Vi opplever at leveringstider kan variere i forbindelse med ferier, da enkelte forlag holder stengt noen uker på sommeren, samt ved høytider som jul og påske. I tillegg kan det være noe lenger leveringstid i første del av januar på grunn av varetelling hos forlagene.

Vi tar forbehold om forsinkelser på grunn av midlertidig utsolgte varer hos våre leverandører, samt andre forhold utenfor vår kontroll.