Handlevogn Handlevogn
Nyhetsbrev Nyhetsbrev

Meld deg på, så sender vi deg informasjon om spennende nyheter fra Norsk Korsenter.

E-post

Navn

SOMMEREN HOS KORSENTERET

Det er sommer og ferietid. Korsenteret er ubetjent i uke 29 i sommer (15.-19. juli) – klikk "Les mer" for mer info. Ordre og e-post som kommer i denne perioden tas hånd om når vi er tilbake. Ekspedisjonen og sentralbordet til Norsk Musikforlag vil likevel være betjent hele sommeren – ta gjerne kontakt på 23 00 20 10 og post@musikkforlagene.no. Klikk "Les mer" for mer info om sommeren hos oss.

Norsk Korsenter vil altså være ubetjent uke 29 (15.-19. juli). Ellers er vi til stede mandag til fredag kl 9-14, men med noe begrenset betjenting pga møter, noteutstillinger og ferieavvikling.

Hvis du har planer om å kikke på kornoter hos oss i sommer, anbefaler vi at du unngår uke 29, samt at du ringer på forhånd.

Ordre og e-post som kommer mens Korsenteret er ubetjent tas hånd om først når vi er tilbake. Hvis ordren din haster, anbefaler vi at du kontakter Norsk Musikforlags ekspedisjon på 23 00 20 10 eller post@musikkforlagene.no.

Vi gjør oppmerksom på at trykkeriet og enkelte av våre leverandører har sommerstengt noen uker, noe som kan påvirke leveringstiden på noen varer.

Vi ønsker alle våre kunder en riktig god sommer!