Handlevogn Handlevogn

Klikk her for å få e-postnyhetsbrev med kornyheter fra oss.

Navn

Velkommen til Norsk Korsenter og våre nettsider korsenteret.no

Norsk Korsenter er Norges eneste spesialforretning for kornoter. Vi leverer ALLE tilgjengelige, utgitte kornoter, både norske og utenlandske. Vi selger også andre korrelaterte produkter som korperme, bøker om aktuelle temaer, samt notasjonsprogramvare. Her på våre nettsider kan du blant annet søke etter og bestille noter, bøker og korpermer.
Vårt mål er å gjøre kornoter tilgjengelige for norske kor på en rimelig rask og enkel måte. Vi leverer alle tilgjengelige utgitte kornoter, både norske og utenlandske utgivelser, og har god oversikt over kornotejungelen.

Samtidig er Norsk Korsenter et ressurssenter når det gjelder korrepertoar. Vi har omfattende kunnskap om kornoter og korrepertoar, og svarer på alle repertoarrelaterte spørsmål. Dette gjelder både konkrete og generelle forespørsler om kornoter, og om andre emner, for eksempel kopiering og rettigheter.

Vi har rabattavtale med Norges Korforbund, men står til tjeneste for alle kor, korister, dirigenter og andre interesserte.

Våre nettsider inneholder et godt og bredt utvalg kornoter innen alle genre og for alle typer kor. Det blir utvidet kontinuerlig – nye titler blir lagt til fortløpende. Denne databasen vil dermed bli et stadig viktigere verktøy for dirigenter, korister og andre som er interessert i å orientere seg i tilgjengelig korrepertoar. I og med at databasen kun inneholder et utvalg av hva vi kan skaffe, kan du gjerne ta kontakt med oss hvis ikke du finner det du leter etter her.

korsenteret.no innholder ellers muligheten til å bestille noter, bøker, korpermer, kornoteabonnement, notasjonsprogramvare og andre varer via våre bestillingssedler. Du vil også finne informasjon om oss, hvem vi er, hva vi står til tjeneste med, og hvordan du kommer i kontakt med oss. Vi håper at nettsidene blir nyttige for deg – velkommen skal du være!